Om Mig

Om Mig:


Jag heter Karin och är utbildad och diplomerat medium och healer sen 2015. Jag är även utbildad och diplomerad husrenare, sk medial undersökning och rening samt Bergsledare hos Terry Evans Creative AB. Jag bor och bedriver min verksamhet i Morgongåva, Uppland. Jag började min utbildning i Mediumskap hos Medium Christian Toivainen sommaren 2011. 4 år senare blev jag Diplomerad och mitt arbete med Andevärlden startade genast.

Efter 3 intensiva år med Seanser, Privata Sittningar och Andlig Healing sökte jag mig till Terry Evans utbildning Medial Undersökning och Rening, sk Husrening. Jag blev så glad när jag fick svar efter nästan ett år att jag hade blivit antagen till hans kurs fastän jag inte ens var utbildad Medium hos honom. Jag var så lycklig, svävade på moln. Så efter ett års minst sagt intensiva studier så blev jag Diplomerad och Godkänd husrenare. 
Hösten 2019 påbörjade jag ytterligare en utbildning hos Terry som Bergsledare där jag guidar er genom meditation vid 8 tillfällen för bland annat personlig utveckling. Våren 2022 fick jag mitt diplom efter 2,5 års studier. 
Mitt intresse för det andliga och att livet fortsätter efter detta har alltid intresserat mig sen barnsben. Likaså vättar och hustomtar har alltid funnits runt mig. Då när jag var liten förstod jag inte vad det innebar, trodde det var mer fantasi än verklighet. Det är först nu i vuxen ålder som jag kan komma på mig själv att minnas vissa saker och då kommer tanken att " Aha, nu försår jag! "


Min högsta önskan är att på heltid ägna mig åt mitt arbete som Medium. Jag har så smått börjat planerat för det och med stor sannolikhet kommer det inte att dröja alltför länge till. 


Jag lägger även Tarot för skojs skull till bekanta om någon har en fråga att ställa. Tänk vad korten hittar rätt varje gång. 


Om ni har några frågor eller funderingar så kontakta mig på mejl eller via sms.